NBC prebacuje sve komedije na četvrtak, Brooklyn Nine-Nine tek nagodinu – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC prebacuje sve komedije na četvrtak, Brooklyn Nine-Nine tek nagodinu

NBC prebacuje sve komedije na četvrtak, Brooklyn Nine-Nine tek nagodinu

Prva broadcast mreža koja je na svibanjskim upfrontovima predstavila svoj jesenski raspored je NBC. Prošle godine je najviše pažnje privuklo vraćanje Will & Grace na program nakon više od desetljeća odsustva te se polako pripremala pozornica za povratak nekad popularnog “Must See TV” četvrtka. Ove godine je ta večer opet uvelike posvećena komedijama tako što je NBC potrpao sav humoristični program koji ima u jednu večer.

Četvrtak otvaraju Superstore, The Good Place i Will & Grace što je i više nego izvrsna odskočna daska za najnoviju single-cam komediju I Feel Bad koju izvršno producira Amy Poehler sa Sarayu Blue (No Tomorrow) i Paulom Adelsteinom (Prison Break) u glavnim ulogama. Ostatak rasporeda ne izgleda toliko razbacano i nesređeno kao prošle godine. Dick Wolf se uspio izboriti da sve tri hitne službe iz Chicaga budu dio jedne večeri, dok su dvije nove serije – Manifest i New Amsterdam – umetnuti ponedjeljkom i utorkom nakon megapopularnih The Voicea i This Is Us. 

Što se tiče Brooklyn Nine-Ninekojeg je NBC ekspresno spasio prošli vikend, šesta sezona će pričekati midseason sa zasad neodređenim timeslotom. Na zimu se također po prvi put vraća i The Blacklist kojemu će do tad ljetni hit Midnight, Texas čuvati termin nakon četvrte sezone Blindspota, dok će nedavno obnovljene Good Girls svoju drugu sezonu započeti sljedeće godine nedjeljom nakon američkog nogometa.

Odluka o Timelessu, koji je ovaj tjedan emitirao finale druge sezone, još nije donesena tako da nije sigurno hoće li biti opet otkazan, vratiti se ove jeseni ili se družiti s još četiri novaka nadolazeće zime – Abby’s, The Enemy Within, The Inbetween te The Village.

NBC-jev raspored za jesen 2018

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakThe VoiceMANIFEST
UtorakThe VoiceThis Is UsNEW AMSTERDAM
SrijedaChicago MedChicago FireChicago P.D.
ČetvrtakSuperstoreThe Good PlaceWill & GraceI FEEL BADLaw & Order: SVU
PetakBlindspotMidnight TexasDateline NBC
NedjeljaSunday Night Football

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861