Wynonna Earp i The Twilight Zone otkazani, a Brooklyn Nine-Nine završava s osmom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Wynonna Earp i The Twilight Zone otkazani, a Brooklyn Nine-Nine završava s osmom sezonom

Wynonna Earp i The Twilight Zone otkazani, a Brooklyn Nine-Nine završava s osmom sezonom

Iako je bilo pozitivnih iznenađenja, veljača je također donijela i nekoliko loših vijesti za ljubitelje televizije. Syfy je tako odlučio otkazati svoju Wynonnu Earp nakon četiri sezone, a NBC će završiti s Brooklyn Nine-Nine par godina nakon što joj je otvorio svoja vrata.

Iako je sredinom 2019. godine snimanje četvrte sezone Wynonna Earp bilo pod upitnikom zbog novčanih problema, situacija se vrlo brzo popravila. Prvi paket od šest novih epizoda stigao je na Syfy u ljeto prošle godine, dok je drugi dio zbog epidemioloških mjera odgođen za proljeće 2021. No, kako je Syfy početkom ovog mjeseca odlučio da nažalost ne planira nastaviti seriju, nadolazećih šest epizoda koje kreću 5. ožujka će ujedno biti i finalne. 

Nakon što je Fox otkazao Brooklyn Nine-Nine sredinom 2018. godine, NBC je samo dan kasnije preuzeo seriju te nove epizode počeo emitirati već u zimu 2019. godine. Dvije godine kasnije, popularna komedija ulazi u svoju osmu sezonu za koju je NBC nedavno izvijestio da će biti zadnja za seriju. Proteklih nekoliko mjeseci je bilo govora o temama kojima bi se nove epizode B99 bavile — od policijske brutalnosti i Georgea Floyda do COVID-19 pandemije — a The Hollywood Reporter doznaje da su čak četiri scenarija već bačena u smeće. Također, osma sezona će brojati svega deset epizoda, a da stvari budu još gore, neće ugledati svjetlo dana do jeseni ili čak možda iduće zime.

Što se tiče serija koje nikome neće faliti, CBS All Access (ili po novom Paramount+) je prešutno otkazao revival The Twilight Zone nakon dvije sezone.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861