U drugoj sezoni se vraćaju Black Monday, Warrior i novi The Twilight Zone – serijala.com
Trenutno čitaš
U drugoj sezoni se vraćaju Black Monday, Warrior i novi The Twilight Zone

U drugoj sezoni se vraćaju Black Monday, Warrior i novi The Twilight Zone

Krajem siječnja je Showtime počeo emitirati komediju o padu burze na Wall Streetu u listopadu 1987. Također poznat kao drugi najgori pad burze ikad. Radnja serije se fokusira na Dona Cheadlea (House of Lies) kao Mauricea Monroea i “grupu autsajdera koji su krivci za tzv. Crni ponedjeljak čiji uzrok nikad nije otkriven”.

Black Monday radi David Caspe čiji kreativni rad zasad uključuje otkazani Happy Endings na ABC-u iz 2011. i još brže otkazani Marry Me na NBC-u iz 2014., a u glavnim ulogama se pojavljuju i Andrew Rannells (The New Normal) te Paul Scheer (The League). Prva sezona od deset epizoda je završila prije mjesec dana, a cijela sezona je dostupna i u Hrvatskoj u ponudi HBO GO-a. Nove nastavke bismo mogli očekivati već 2020. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=G2u4nCtyBCo

Još jedna serija dostupna kod nas i u regiji je Cinemaxov Warrior koji je krenuo 5. travnja, a dan kasnije i na HBO GO. Radi ga autor Banshee koji nastavlja raditi za kabelsku mrežu adaptirajući seriju koju je osmislio Bruce Lee još 1971. godine. Lee je tada pokušao pitchati projekt Warner Bros. i Paramountu, no oni su odlučili napraviti sličnu seriju Kung Fu koja je preoblikovana iz Leeovog scenarija, no ne davajući mu nikakve zasluge u koautorstvu.

2015. Bruce Leejeva kći je najavila da će se serija konačno raditi, a naručeno je deset epizoda. Radnja je smještena u Kinesku četvrt San Francisca krajem 19. stoljeća i prati talentiranog majstora borilačkih vještina, netom pridošlim iz Kine koji se našao uhvaćen u krvavim Tong ratovima Kineske četvrti.

Za kraj, nova verzija Serlingovog znanstveno-fantastičnog klasika, The Twilight Zone, će se vratiti i u drugoj sezoni na CBS All Access. Najavljena još krajem 2012. nova “Zona sumraka” doživjela je nekoliko promjena prije nego je odlučeno da će je voditi Jordan Peele, a u jednom trenutku je za projekt bio vezan Bryan Singer. Impresivnu glumačku postavu čine Taissa Farmiga, Adam Scott, John Cho, Kumail Nanjiani, Allison Tolman i jako mnogo drugih. Deset epizoda je naručeno za prvu sezonu koja je krenula prije mjesec dana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861