Fox vraća Last Man Standing, odgađa kraj Gothama za 2019. godinu – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox vraća Last Man Standing, odgađa kraj Gothama za 2019. godinu

Fox vraća Last Man Standing, odgađa kraj Gothama za 2019. godinu

Drugi po redu koji je danas držao prezentaciju novog jesenskog rasporeda je Fox. Mreža je ove godine naručila samo četiri nove serije, od čega su dvije komedije najavljene već za ovu jesen, jedna drama i “žanrovski triler o tajnom vladinom medicinskom postrojenju”.

Najveća promjena u rasporedu u odnosu na prethodnu televizijsku sezonu je Foxovo otkupljivanje Thursday Night Footballa kojeg je zadnje četiri sezone držao CBS svake jeseni od rujna do studenog. Ugovor između Foxa i NFL-a je sklopljen ranije ove godine i traje sve do 2022. tako da će američki nogomet dominirati Foxovim četvrtkom nadolazećih sezona. S druge strane, ponedjeljak su okupirale druge sezone dvije nove medicinske i ine drame predstavljene tek prije nekoliko mjeseci – The Resident i 9-1-1 – gdje je potonja dobila nešto veći publicitet zbog svog autora Ryana Murphyja čije uratke Foxovi sestrinski kanali jako dobro poznaju.

Fox naručio drugu sezonu The Residenta, te nove epizode za Empire i Star

Bitan dodatak ove jeseni je Last Man Standing Tima Allena koji je prije godinu dana otkazan na ABC-u iako je bio drugi najgledaniji sitcom te mreže. Burna reakcija gledatelja nije brzo urodila plodom jer se pitanje budućnosti serije na nekoj drugoj mreži protezalo skoro godinu dana da bi ovaj mjesec bilo službeno odlučeno kako će Fox nastaviti produkciju naručivši sedmu sezonu. Naime, odluka je donesena zbog prosječno 8 milijuna gledatelja po epizodi što je drastično veće od jedva 3 milijuna koje je skupljao nedavno otkazani Brooklyn Nine-Nine.

Nadalje, Gotham je ranije danas obnovljen za petu i zadnju sezonu koja bi, po svemu sudeći, trebala imati smanjeni broj epizoda s premijerom tek početkom 2019. godine, dok je njegovom prošlogodišnjem partneru The Orville već određen datum premijere za 30. prosinac.

Foxov raspored za jesen 2018

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakThe Resident9-1-1
UtorakThe GiftedLethal Weapon
SrijedaEmpireStar
ČetvrtakThursday Night Football
PetakLast Man StandingTHE COOL KIDSHell's Kitchen
NedjeljaThe SimpsonsBob's BurgersFamily GuyREL

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861