Obnovljeni Marvel’s Runaways, a Fox naručio nove sezone za The Resident i 911 – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Marvel’s Runaways, a Fox naručio nove sezone za The Resident i 911

Obnovljeni Marvel’s Runaways, a Fox naručio nove sezone za The Resident i 911

Zasad pozitivne vijesti stižu s dvije broadcast mreže i jednog streaming servisa. Fox je naručio još epizoda za svoje dvije vrlo uspješne drame 9-1-1 i The Resident koji su ove sezone u paru ponedjeljkom, dok se ABC odlučio za još The Connersa koji su uspjeli preživjeti bez vodeće Roseanne.

9-1-1 je plod uma Ryana Murphyja koje je krenulo prošle godine, a u drugoj sezoni postavljeno u jesenski raspored. Radnja prati privatne i poslovne živote pripadnika hitnih službi u Los Angelesu, nešto kao što NBC radi s Chicagom, samo je sve unutar jedne serije. Druga sezona se vratila sa zimske stanke prošlog tjedna, a Fox je vrlo brzo odlučio da ju želi gledati i nagodinu u trećoj sezoni. Medicinska drama The Resident je također obnovljena za treću sezonu, a smještena je u bolnici u Atlanti.

Jedna od popularnijih ABC-jevih serija ove televizijske sezone je spin-off Roseanne koja je prošlog ljeta odsječena iz produkcije nove sezone zbog glavne glumice. No, ostatak glumačke postave nije htio samo tako ostati bez posla pa su se reorganizirali u komediju The Conners od jedanaest epizoda. Serija je ispunila očekivanja po pitanju gledanosti, a narudžba novih 13 epizoda za drugu sezonu se samo činila kao razuman izbor.

Još jedna dobra vijest stiže i sa Hulua koji je, u suradnji s Marvelom, naručio treću sezonu superherojskih Runaways. Sastojat će se od ukupno deset epizoda, što je za tri manje od druge sezone emitirane u cijelosti ovog prosinca.

https://www.youtube.com/watch?v=txUMJr89FXI

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861