Better Things zaradila četvrtu sezonu na FX-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Better Things zaradila četvrtu sezonu na FX-u

Better Things zaradila četvrtu sezonu na FX-u

Nakon samo četiri epizode treće sezone FX je odlučio naručiti novu sezonu za svoju sjajnu seriju — Better Things. Autorska serija Pamele Adlon vratit će se s dvanaest novih epizoda sljedeće godine.

Polazeći od onoga “piši ono o čemu znaš najviše”, Adlon je iz vlastitih iskustava kreirala lik Sam Fox, rastavljene samohrane majke s troje djece, tri djevojčice/djevojke različitih uzrasta – Duke,  Frankie i Max. Radnja kao takva ne postoji, nego se serija bavi raznim situacijama te tako priča intimne priče o raznim trenucima u životu, roditeljstvu i obitelji. I to radi apsolutno dirljivo, smiješno i fantastično.

Život Sam Fox i njene tri kćeri kaotičan je i kompliciran, ali se Adlon  uspješno bavi onim najvažnijim trenucima, pokazujući nam iskrene i ogoljene odnose pune smijeha i suza. S Pamelom Adlon nema govora o umjetnoj “holivudskoj” empatiji, ona svojom ekscentričnosti, iskrenosti i ljudskim trenucima – bilo oni lijepi ili ružni – svaki put udari u trbuh. Better Things ima brojne nagrade i nominacije za Emmyje i Zlatne globuse, ali sama serija se može ponositi i Peabodyjem osvojenim nakon prve sezone. Treća sezona se upravo emitira i emitirat će se do finala koje je na rasporedu 16. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861