Novak (“The Rookie”) — prva sezona odlične krimi serije premijerno na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Novak (“The Rookie”) — prva sezona odlične krimi serije premijerno na AXN Adriji

Novak (“The Rookie”) — prva sezona odlične krimi serije premijerno na AXN Adriji

Odlična američka krimi serija “Novak” (The Rookie) premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji od večeras, 27. ožujka u 21:00.

Svaki početak je težak, pogotovo za stanovnika malog grada, Johna Nolana, koji nakon incidenta koji mu je promjenio život odluči slijediti svoj san i postati policajac u Los Angelesu. Kao uvjerljivo najstariji novak prvo se susreće s jako puno skepse, pogotovo s viših instanca koje ga vide kao hodajuću krizu srednjih godina. Jednostavno, ako ne može slijediti mlade policajce i kriminalce riskirat će mnoge živote, uključujući i njegov. Međutim upotrijebi li svoje životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor možda će imati šanse uspjeti u ovom novom poglavlju svog života.

Nathan Fillion i Melissa O’Neill

Sjajan serijal “Novak” jedna je od ponajboljih novih policijskih serija ove godine na malim ekranima, što potvrđuje i prilično visoka ocjena od 8,0 na IMDB-u. Kritika posebno naglašava odličnog Nathana Filliona koji je utjelovio Johna Nolana. Njemu uz bok pojavljuju se Alyssa Diaz kao Angela Lopez, Richard T. Jones kao narednik Wade Grey, Titus Makin kao Jackson West, Mercedes Mason kao kapetanica Zoe Andersen i Melissa O’Neil kao Lucy Chen.

Prva sezona “Novaka” sadrži čak 20 epizoda koje se premijerno i ekskluzivno u regiji mogu pogledati na AXN Adriji počevši od 27. ožujka, u stalnom tjednom terminu srijedom od 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861