FX predstavio svoje nove serije i raspored naredne televizijske sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
FX predstavio svoje nove serije i raspored naredne televizijske sezone

FX predstavio svoje nove serije i raspored naredne televizijske sezone

FX je odlučio naručiti spinoff American Horor Storya naslovljen American Horor Stories za narednu televizijsku sezonu, potvrđuje Deadline. American Horor Stories će biti tjedna antologija — svaka epizoda serije bit će jedna zatvorena priča za razliku od American Horor Storyja čije su priče ispričane tijekom jedne sezone.

Prije petnaestak godina American Horor Stories smo znali pod imenom Masters of Horor, ali ovo sad ima pečat Ryana Murphyja pa eto.

Snimanje desete sezone originalne serije trenutno je na čekanju, ali čim se steknu epidemiološki uvjeti potreni za snimanje — produkcija će početi, baš kao i na svim najavljenim novim serijama i sezonama starih serija. Osim dva AHS-a Murphy će na programi imati i novu sezonu American Crime Storyja naslovljenu Impeachment: American Crime Story koja će svoju premijeru imati tijekom sljedeće kalendarske godine. Better Things i Pamela Adlon se vraćaju u petoj sezon, a It’s Always Sunny in Philadelphia je zaradio obnovu za rekordnu petnaestu. Trojac komedija Dave, Breeders i What We Do in The Shadows također će se vratiti sljedeće kalendarske godine, baš kao i dokumentarna tjedna emisija, The Weekly. Archer, Fargo, Pose, Mayans MC, Snowfall, Atlanta i Cake su svi zaradili nove sezone — neki već i ranije.

Od novih serija FX je potvrdio sljedeće projekte:

The Old Man — triler s Jeffom Bridgesom u glavnoj ulozi prema istoimenom romanu Thomasa Perryja.

Y: The Last Mandugoočekivana adaptacija popularnog stripa Bryana K. Vaughana i Pije Guerre.

A Teacher — polusatnu komediju s Kate Marom i Nickom Robinsonom u glavnim ulogama.

Cijeli popis povratnika možete provjeriti na Deadlineu, ali velika većina favorita se vraća, samo je pitanje kada točno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861