Srpanj na HBO Maxu — nova serija Stevena Soderbergha, nova sezona What We Do in the Shadows i drugo – serijala.com
Trenutno čitaš
Srpanj na HBO Maxu — nova serija Stevena Soderbergha, nova sezona What We Do in the Shadows i drugo

Srpanj na HBO Maxu — nova serija Stevena Soderbergha, nova sezona What We Do in the Shadows i drugo

Srpanj na HBO Max streaming platformu donosi premijeru nove serije Stevena Soderbergha “Puni krug“, kao i nove sezone serija “Čudotvorci” i “Kad padne mrak” dok četvrtkom u ponudu dolaze novi nastavci druge sezone serije “I tek tako…“.

Viola Davis glumi u izvanrednoj istinitoj priči pod nazivom “Žena kralj“, a cijela obitelj moći će uživati u komediji “Lil, Lil, krokodil“.

Od dokumentarnih filmova izdvajamo Max Original dokumentarnu seriju u 3 dijela, “Supermoćni: DC” koja predstavlja dosad neviđen pogled na DC Universe, sportski dokumentarac “Shaun White: Posljednje natjecanje” o trostrukom osvajaču zlatne medalje, kao i trodijelni dokumentarni serijal “Traži se milijunaš” koji prikazuje desetljeće dugu španjolsku potragu za vlasnikom izgubljene srećke vrijedne gotovo 5 milijuna eura.

PUNI KRUG (Full circle), 1. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 13. srpnja

2023 | kriminalistička drama | Max Original

Nova serija redatelja Stevena Soderbergha i scenarista Eda Solomona, “Puni krug” imat će premijeru 13. srpnja na HBO Max streaming platformi kada u ponudu dolaze prve dvije epizode. U seriji između ostalih glume Claire Danes, Zazie Beetz, Timothy Olyphant i Dennis Quaid. Radnja prati istragu neuspjele otmice koja otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju više likova i kultura u današnjem New Yorku.

ČUDOTVORCI IV (Miracle Workers IV), 4. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 11. srpnja

2023 | komedija

U postapokaliptičnoj budućnosti ratnik iz pustopoljine i nemilosrdna gospodarica rata suočavaju se s distopijskom noćnom morom, životom u predgrađu. Skupa plove kroz egzistencijalne užase bračnog života i života u malome gradu, a sve to pod upitnim vodstvom bogatog trgovca otpadom.

KAD PADNE MRAK V (What We Do in the Shadows V), 5. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 18. srpnja

2023 | komedija

“Kad padne mrak” u dokumentarnom stilu prikazuje svakodnevan (odnosno, svakonoćni) život troje vampira koji zajedno “žive” stotinama godina. Na Staten Islandu. Samoproglašeni vođa grupe je “Nandor Nemilosrdni”, veliki ratnik i osvajač iz Osmanskog Carstva. Zatim je tu britanski vampir “Laszlo” — pomalo vucibatina, dendi i kicoš, da se poslužimo njegovim riječima.

TINEJDŽERSKA EUTANAZIJA II (Teenage Euthanasia II), 2. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 28. srpnja

2023 | animirana komedija | Adult Swim

Smještena u bliskoj budućnosti u unutrašnjosti Floride, serija prati vlasnike pogrebnog poduzeća “Tender Endings”, obitelj Fantasy: baku Babu, njezinu odraslu djecu ujaka Petea i Trophy i Trophynu kćer tinejdžericu, Eutanaziju (“Annie”).

HARLEY QUINN IV (Harley Quinn IV), 4. sezona

HBO MAX PREMIJERA: 26. srpnja

2023 | animirana komedija

Nakon što je konačno zauvijek prekinula sve veze s Jokerom, Harley Quinn otisne se u nov život i pokušava postati zločinačka kraljica Gothama.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861