The Mayor je prva službeno otkazana serija televizijske jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
The Mayor je prva službeno otkazana serija televizijske jeseni

The Mayor je prva službeno otkazana serija televizijske jeseni

Prošle godine je trebalo svega mjesec dana da prva serija broadcasta bude službeno otkazana, a ovaj put je za to trebalo nešto više vremena. Četiri serije su formalno povučene s rasporeda ABC-a i CBS-a, no samo je za The Mayor donesena konačna odluka.

Komedija govori priču o mladom reperu koji se iz zezancije kandidira za gradonačelnika u želji da što lakše promovira svoje pjesme, a problemi nastaju kad zapravo pobjedi na izborima. U glavnoj je ulozi Brandon Micheal Hall (Search Party) te mu pridružuju Yvette Nicole Brown (Community) i Lea Michele (Glee). Dosadašnjih devet emitiranih epizoda je imalo očajan rejting i gledanost, a producenti su nakon povlačenja serije s programa najavili mogućnost nastavka na nekoj drugoj mreži, poput Hulua, no vrlo je mala vjerojatnost da će išta od toga uroditi plodom.

Ostale jesenske serije u kritičnom stanju su Me, Myself and I i Wisdom of the Crowd sa CBS-a, te ABC-jev Ten Days in the Valley. Sve tri su povučene s programa od strane svojih televizijskih kuća, a sudbina emitiranja preostalih epizoda je upitna kao i budući nastavci.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861