FX naručio deset epizoda Sons of Anarchy spin-offa Mayans MC – serijala.com
Trenutno čitaš
FX naručio deset epizoda Sons of Anarchy spin-offa Mayans MC

FX naručio deset epizoda Sons of Anarchy spin-offa Mayans MC

Nedugo nakon finala Sons of Anarchy, FX je počeo razmišljati o njenom spin-offu te prije godinu dana odobrio snimanje pilota za novu seriju koja će biti smještena u vremenu nakon Jaxa Tellera, a pratiti SAMCRO-ov konkurentski bajkerski klub, Mayan MC i biti fokusiran na latinoameričku grupu likova. Naravno, sigurno sa gomilom nasilja, brutalnosti, krvi i dugačkih glazbenih montaža.

Ta pilot epizoda je odbačena iz kreativnih razloga, a dijelovi glumačke postave su recastani. U središtu nove priče, smještene na granici Kalifornije i Meksika, je JD Pardo (Revolution) kao EZ Reyes, novi član Mayan MC-a, a pridružuju mu se Edward James Olmos (Battlestar Galactica), Sarah Bolger (Once Upon a Time) i Richard Cabral (American Crime).

FX je zasad naručio deset epizoda u prvoj sezoni spin-offa pod vodstvom Kurta Suttera, autora originala, a za datum premijere najavljuju kraj 2018. godine.

Komentari (1)
  • Ovo će se sigurno pogledati, triba mi takva mindless serija, koliko god su se Sonsi godinama sve više srozavali, uvik mi je bia gušt pogledati ih. Ajmo Sutter, poludi!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861