Mayans M.C. je najgledanija kabelska premijera godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Mayans M.C. je najgledanija kabelska premijera godine

Mayans M.C. je najgledanija kabelska premijera godine

Deset godina nakon premijere Sutterove motociklističke drame, Sons of Anarchy, FX je predstavio i spin-offMayans M.C. Prije tjedan dana THR je javio kako je pilot Mayansa prikovao identičan broj gledatelja za ekrane kao i prva epizoda Sonsa (2.53 milijuna), ali Sons su imali nešto veći udio gledatelja u demografiji od 18 do 49 godina. (1.2 za Sons i 1.1 za Mayans).

No, za razliku od prije deset godina, Mayans imaju prednost novih platformi za gledanje te se nakon samo pet dana od premijere broj gledatelja popeo na 6.8 milijuna efektivno čineći premijeru Mayansa najgledanijom kabelskom premijerom godine. Sve je ovo još zanimljivije za štrebere jer ta brojka uključuje samo inicijalnu premijeru, tri reprize i FX-ovu streaming platformu. U brojku nisu uključeni VOD podaci, a ni naknadno gledanje (Live+3 i Live+7).

Podsjetimo, Fear the Walking Dead je prije tri godine postigao kabelski rekord za svoju premijeru.

Fear the Walking Dead je najveća kabelska premijera u povijesti

Mayans M.C. je smješten u vrijeme nakon Jaxa Tellera i “Sinova Anarhije”, a prati SAMCRO-ov konkurentski bajkerski klub na američko-meksičkoj granici, Mayans MC. Kurt Sutter i FX imaju deset epizoda za prvu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861