Trailer: Mayans M.C. u drugu sezonu ulazi početkom rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Mayans M.C. u drugu sezonu ulazi početkom rujna

Trailer: Mayans M.C. u drugu sezonu ulazi početkom rujna

Slično kao i prošle godine, FX je u vrijeme Comic-Cona pustio prvi trailer za nadolazeću sezonu spin-offa Sons of Anarchy. Premijera serije početkom rujna je bila najgledanija kabelska premijera 2018. godine, a druga sezona će svjetlo dana ugledati u utorak 3. rujna.

Smještena u vremenu nakon Jaxa Tellera, Mayams MC prati SAMCRO-ov konkurentski bajkerski klub, Mayan MC te je fokusiran na latinoameričku grupu likova. U središtu priče, smještene na granici Kalifornije i Meksika, je JD Pardo (Revolution) kao EZ Reyes, novi član Mayan MC-a, a pridružuju mu se Edward James Olmos (Battlestar Galactica), Sarah Bolger (Once Upon a Time) i Richard Cabral (American Crime).

Seriju radi autor originala Kurt Sutter, i ako ste očekivali nešto drugo osim “Sinova Anarhije, ali malo južnije i s hispaničkim likovima” – ne znam što ste očekivali od autora. Sjajne prve dvije sezone Sonsa pokopale su one lošije kasnije, a bilo kakav kredit i povjerenje koji je Sutter imao popušio je stalnim svađama s bilo kime tko mu je krivo rekao “dobar dan”. Ako vam nedostaje motora, oružja i akcije, ovo je serija za vas.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861