The Boys obnovljen ususret premijeri, Fear TWD i Archer dobivaju nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys obnovljen ususret premijeri, Fear TWD i Archer dobivaju nove sezone

The Boys obnovljen ususret premijeri, Fear TWD i Archer dobivaju nove sezone

Ovogodišnji Comic-Con nije donio samo mnoštvo dugoočekivanih televizijskih i filmskih trailera, nego su mreže iskoristile priliku da pred svojim najvjernijim obožavateljima naruče nove epizode za nekolicinu svojih serija.

Prvi na redu je Amazonov The Boys čija je druga sezona naručena dok prva još nije ni krenula. Premijera je idući tjedan 26. srpnja, a za prvu turu adaptacije istoimenog Ennisovog i Robertsonovog superherojskog stripa je naručeno osam epizoda. The Boys je priča o svijetu gdje postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice.

U glavnim ulogama će se pojaviti Karl Urban (LOTR), Elisabeth Shue (CSI), Erin Moriarty (Jessica Jones), Antony Starr (Banshee) te Chace Crawford (Gossip Girl), dok je Aya Cash (You’re The Worst) već rezervirana za drugu sezonu serije.

Pročitaj još

S druge strane, dvije već veteranske serije su također dobile obnove za nove sezone. FXX je za svog deset godina starog agenta Archera naručio i jedanaestu sezonu koju ćemo gledati 2020. godine, a prema prvim najavama, serija će se nagodinu vratiti u originalni timeline. Naime, na kraju sedme sezone, Archer je teško ozlijeđen te pronađen polumrtav plutajući u bazenu nakon čega je upao u komu. Kao posljedica toga, prethodne tri sezone – Dreamland, Danger Island i 1999 – su samo plod Archerove mašte te je iste sanjao tijekom tri godine provedene u komi. Jedanaesta sezona će započeti njegovim buđenjem iz kome te povratku na posao, u nekom obliku, a trenutna sezona i zadnja faza sna završavaju 31. srpnja.

Za kraj, tradicionalno najviše vijesti stiže s panela The Walking Dead franšize. AMC je publici u San Diegu objavio kako će se spin-off Fear The Walking Dead vratiti i u šestoj sezoni, dok prvi dio trenutne pete završava ovog vikenda. Preostale epizode će se početi emitirati tri tjedna kasnije 11. kolovoza, a mreža je predstavila i trailer za nadolazeće epizode.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861