Vršitelj dužnosti (Designated Survivor) — druga sezona na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Vršitelj dužnosti (Designated Survivor) — druga sezona na AXN Adriji

Vršitelj dužnosti (Designated Survivor) — druga sezona na AXN Adriji

Druga sezona političkog trilera “Vršitelj dužnosti” (Designated Survivor) s Kieferom Sutherlandom premijerno će se početi prikazivati na AXN Adriji od srijede, 27. studenog. Tom Kirkman, niži član Kabineta, iznenada je imenovan predsjednikom SAD-a nakon katastrofalnog terorističkog napada na Capitol za vrijeme Govora o stanju Unije. Kako su smrtno stradali svi dužnosnici koji su prema Zakonu mogli preuzeti predsjedničku poziciju, Kirkman je preko noći zasjeo na mjesto najmoćnijeg političara na planeti. Pokušavajući spriječiti državu, a i vlastitu obitelj od raspada novi predsjednik mora brzinski naučiti kako navigirati kroz visoku politiku, ali i predvoditi potragu za odgovornima za napad.

U drugoj sezoni Predsjednik Kirkman, kao Vrhovni zapovjednik, zatvara obruč oko terorista koji su uništili Capitol i riješava dnevne krize u Zapadnom krilu. Suočiti će se s nekim od najozbiljnijih i najurgentnijih globalnih tema uz pomoć svog tima koji će u novoj sezoni biti jači za dva člana: neobičnog, ali brilijantnog Lyora Boonea I pravnu savjetnicu Bijele kuće Kendru Daynes. Uzbudljivu američku seriju sjajno nosi Kiefer Sutherland, glumac koji zanimljivo ima kanadsko i britansko državljanstvo, ali ne i američko. Uz njega glavne uloge tumače Natascha McElhone kao Prva dama Alex Kirkman, Paulo Constanzo kao Lyor Boone, Zoe McLellan kao Kendra Daynes, Adan Canto kao Aaron Shore te Italia Ricci kao “Chief Of Staff” Bijele kuće Emily Rhodes.

Druga sezona “Vršitelja dužnosti” ima ukupno 22 epizode koje se premijerno mogu pogledati na AXN Adriji od 27. studenog u tjednom terminu srijedom u 21:55.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861