ABC-jev raspored: Scandal čeka zimu, Kiefer Sutherland u novoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC-jev raspored: Scandal čeka zimu, Kiefer Sutherland u novoj seriji

ABC-jev raspored: Scandal čeka zimu, Kiefer Sutherland u novoj seriji

Nakon NBC-a i Foxa, sljedeća serija koja je predstavila svoj jesenski raspored je ABC. Tamo ćete u novoj sezoni gledati Kiefera Sutherlanda, iako je na Foxu oživljen 24. Jacka Bauera nema u novoj verziji akcijskog trilera, ali zato na ABC-u ima novu seriju Designated Survivor, prvu nakon kratkovječnog Toucha na Foxu.

No… Ponedjeljak. Hayley Atwell usprkos otkazivanju Agentice Carter ostaje na ABC-u, ali u novoj seriji autorice Liz Friedman (Jessica Jones). Conviction tako preuzima termin ponedjeljkom u 22 sata, koji ga je Castle držao od samog početka, odnosno 2009. godine.

Utorkom je ABC proširio humoristični blok, pa je SHIELD gurnut u posljednji sat. Mreža sad ima čak dva dvosatna humoristična bloka, i jedan jednosatni ponedjeljkom — 10 komedija na rasporedu od jeseni. Između etabliranih komedija sada su ugurani American Housewife i Speechless sa Minnie Driver. Srijedom u posljednjem satu stiže spomenuta nova serija Kiefera Sutherlanda, conpiracy triler Designated Survivor.

Četvrtak, ili ABC’s Thursday powered by Shonda Rhimes više nije u potpunom posjedu Shondalanda — Scandal je zbog trudnoće Kerry Washington pomaknut na zimu, a umjesto njega ulijeće Notorious sa Piper Parabo. Četvrta serija Shondaland produkcije, The Catch, također čeka zimu.

Bez brige, ima i peta serija. Still Star-Crossed nije spin-off CW-ovog propalog teen SF-ića Star-Crossed, već povijesna serija i “nastavak Shakespeareovog romana Romeo i Julia”. Ali, ona zasad nema datum premijere. Također za nedefinirani datum u zimi ili kasnije ostavljene su komedije Allison Tomlan, Downward Dog, i što god je ovo iz trailera ispod, sa Jennom Elfman.

https://www.youtube.com/watch?v=IT5NOaoxdwk

Dan20.0020.3021.0021.3022.00
PonedjeljakDancing With The StarsCONVICTION
UtorakThe MiddleAMERICAN HOUSEWIFEFresh Off the BoatThe Real O'NeilsMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.
SrijedaThe GoldbergsSPEECHLESSModern FamilyBlack-ishDESIGNATED SURVIVOR
ČetvrtakGrey's AnatomyNOTORIOUS
Scandal (zima)
How to Get Away With Murder
The Catch (zima)
PetakLast Man Standing Dr. KenShark Tank20/20
NedjeljaOnce Upon a TimeSecrets and Lies
TIME AFTER TIME (zima)
Quantico
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861