FOX-ov raspored: novi 24 i Prison Break stižu tek iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX-ov raspored: novi 24 i Prison Break stižu tek iduće godine

FOX-ov raspored: novi 24 i Prison Break stižu tek iduće godine

Kao i svake godine, Fox sredinom svibnja najavljuje svoj jesenski, ali i zimski te proljetni raspored — no, kao i svake godine, taj raspored se do neprepoznatljivosti promijeni već negdje oko… studenog. No, iz nekog razloga, Fox ne odustaje od tradicije, tako da je pred nama njihov best-case-scenario plan za iduću sezonu. Ukratko: najeksponiranije nove-stare serije 24 i Prison Break na čekanju su do iduće godine.

Foxu je ovo prva sezona bez American Idola, dobar dio prošlog desetljeća najgledanijeg programa američke televizije. Slično kao i CW, Fox ne emitira svoj program iza 22 sata navečer (to je prepušteno affiliate kanalima), pa tako u jesen kreću sa tri, a zimu sa čak osam novih serija. Barem je takav inicijalni plan, podložan promjenama ako nešto spektakularno propadne vrlo rano u sezoni.

Uglavnom, Fox za novu sezonu ima par serija kojima se vjerojatno radujete (ironično ili iskreno, nebitno) — rebootani 24: Legacy te nastavak Prison Breaka, no obje serije na ledu su do početka iduće godine. Ima tu ponešto preslagivanja — nakon otkazivanja obaju novih komedija koje su išle utorkom, Fox ondje vraća Brooklyn Nine-Nine i New Girl te krpanja rupa — Lucifer ulijeće od jeseni ponedjeljkom umjesto otkazanog Minority Reporta.

Uz Empire će ići pomlađeni remake filmskog hit serijala Leathal Weapon (iliti Smrtonosno oružje) u kojem Clayne Crawford i Damon Wayans (stariji) mijenjaju Mela Gibsona i Dannyja Glovera. Ići će srijedom prije lanjskog neočekivanog mega-hita Empire.

Tek na zimu stižu novi, redizajnirani 24 i Prison Break. Nova verzija bez Kiefera Sutherlanda emitirat će se odmah nakon Super Bowla, a potom seli na regularni termin ponedjeljkom — s početkom 5. veljače. Prison Break je s druge strane nastavak u kojem se vraća stara ekipa, a preuzet će stari termin Bonesa četvrtkom negdje početkom iduće godine. Tada slijedi cijeli niz novih serija porazbacanih po rasporedu niže…

Nadopuna: Fox ovog puta nije čekao sredinu jeseni za prve promjene rasporeda — Bones ispada sa jesenskog rasporeda i gurnut je na midseason, dok na njegovo mjesto četvrtkom uskače nova drama Pitch.

Jesen

Dan19.3020.0020.3021.0021.30
PonedjeljakGothamLucifer
UtorakBrooklyn Nine-NineNew GirlScream Queens
SrijedaLETHAL WEAPONEmpire
ČetvrtakRosewoodPITCH
PetakHell's KitchenTHE EXORCIST
NedjeljaBob's BurgersThe SimpsonsSON OF ZORNFamily GuyThe Last Man on Earth

Zima i proljeće

Dan19.3020.0020.3021.0021.30
Ponedjeljak24: LEGACY
Gotham (proljeće)
APB
Lucifer (proljeće)
UtorakNew Girl, Brooklyn Nine-Nine (proljeće)THE MICKPRISON BREAK
KICKING & SCREAMING (proljeće)
SrijedaLETHAL WEAPON
SHOTS FIRED (proljeće)
STAR
Empire (proljeće)
ČetvrtakRosewoodBones
PetakMasterchef JuniorSleepy Hollow
NedjeljaBob's BurgersThe SimpsonsMAKING HISTORYFamily GuyThe Last Man on Earth
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861