Nastavak The X-Filesa izgledan, Duchovny, Anderson i Carter zainteresirani – serijala.com
Trenutno čitaš
Nastavak The X-Filesa izgledan, Duchovny, Anderson i Carter zainteresirani

Nastavak The X-Filesa izgledan, Duchovny, Anderson i Carter zainteresirani

Ako ste gledali “oživljenu” desetu mini-sezonu (nekad) kultnih The X-Filesa, čitajući naslov možda ste si prokomentirali — “pa jasno”. Finale je završilo ogromnim cliffhangerom, nakon kojeg odustajanje od nastavka nema nikakvog smisla. Dapače, djelovalo bi kao pljuska fanovima originalne serije. No, to je bila i ovogodišnja šesto-epizodna sezona. Uglavnom…

Recenzija: Povratak Dosjea X bio je na kraju suvišan, ali trebalo je probati

Predstavljajući raspored, Foxovi čelnici komentirali su mogućnost povratka Dosjea X za jedanaestu sezonu. Ukratko: moguće, vjerojatno, izgledno. Samo, kada? Foxova izvršna direktorica sve je rekla u rečenici “Nadamo se da ćemo imati više vijesti u ovo vrijeme iduće godine.”

David Duchovny i Gillian Anderson, kao i autor serije Chris Carter zainteresirani su za novu iteraciju, no glavni problem je raspored glavnih glumaca te pronalaženje vremena za snimanje. Gledanost je bila dobra, hype se nije potpuno potrošio nakon šest epizoda, pa interes postoji. Mini-serija je zapravo bila jedan od Foxovih gledanijih programa ove godine, tako da ni s te strane nastavak nije upitan, no pitanje je vremena kada će se stvari posložiti. Po svemu sudeći, ne prije sezone 2017/18.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861