Dođite na kviz pod vedrim nebom u organizaciji FAK-a i Screen on the Green – serijala.com
Trenutno čitaš
Dođite na kviz pod vedrim nebom u organizaciji FAK-a i Screen on the Green

Dođite na kviz pod vedrim nebom u organizaciji FAK-a i Screen on the Green

Tri nedjelje zaredom, 22. i 29. svibnja te 5. lipnja, portal i udruga FAK.hr će u suradnji sa festivalom Screen on the Green održati tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito cuganja na travi pozivamo da nam se pridruže! Negdje na travi, naprijed blizu platna jer smo ćoravi, vjerojatno će se skrivati i ekipa Serijale.

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova, a ove se godine njihov festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom.

Fakov standardni Veliki filmski kviz bit će održan 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti njihovu KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri kviza počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da kviz bude podjednako bogat znanjem i nagradama pobrinuli su se njihovi sponzori: HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut će vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili doma na Igru prijestolja!

Ulaznice za ove kvizove možete kupiti na licu mjesta, a tamo će FAK-ovci imati svoj štand gdje ih možete daviti zašto još nisu napisali recenziju crno-bijelog švedskog filma debitiralog još u veljači. Kvizove će voditi njihov dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a svaki će kviz trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti od ovog trenutka nadalje mejlom na info@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili ovom onlajn prijavnicom. Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira.

Da rezimiramo:

  • nedjelja, 22. svibanj, 18:30 – Veliki filmski kviz (Trg Francuske republike)
  • nedjelja, 29. svibanj, 18:30 – KOZa, kviz općeg znanja (Jarun)
  • nedjelja, 5. lipanj, 18:30 – Veliki filmski kviz (Maksimir)
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861