Empire završava s nadolazećom šestom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Empire završava s nadolazećom šestom sezonom

Empire završava s nadolazećom šestom sezonom

Ususret objave svog novog jesenskog rasporeda, FOX je odgovorio na pitanja novinara vezanih za njihovu najpopularniju seriju Empire. Glazbena drama koja je prije nekoliko godina pobila sve moguće rekorde u gledanosti će se iduće jeseni vratiti u šestoj i zadnjoj sezoni.

Empire je već obnovljen prije nekoliko tjedana, no odluka da nova sezona bude i posljednja je došla tek nedavno. Jedan od problema je predstavljao Jussie Smollett koji se prošle godine našao u problemima obavijenih lažnim optužbama, što je natjeralo FOX da ga privremeno izbaci iz produkcije pete sezone.

Smollett je na kraju imao nekoliko scena pri kraju, no povratak glumca u nadolazećim epizodama je vrlo malo vjerojatan. Ali opet, zavisi koga pitate. Mreža je bila poprilično jasna da nema nikakvih planova vraćati Smolletta u seriju, dok showrunner Brett Mahoney ipak ne odustaje u potpunosti od pokojega angažmana.

Kako god bilo, seriju ipak na leđima nose Taraji P. Henson i Terrence Howard, a FOX je izjavio kako od zadnje sezone planira napraviti pravi televizijski event. Ne rađa se uvijek ovako zlatna koka za mrežu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861