Netflix: Designated Survivor uskrsnuo, a Narcos dobio datum emitiranja – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Designated Survivor uskrsnuo, a Narcos dobio datum emitiranja

Netflix: Designated Survivor uskrsnuo, a Narcos dobio datum emitiranja

Dobre vijesti za svih dvadeset gledatelja otkazane ABC-jeve serije Designated Survivor. Nakon što je popularna “abeceda” u svibnju ugasila svjetla na dvije sezone staroj seriji s Kieferom Sutherlandom — streaming div je uletio kao bogati pijani stric na obiteljsku proslavu i naručio novu sezonu kao da nećacima i nećakinjama dijeli novčanice.

Hollywood Reporter javlja kako će Neal Bear (ER, Law & Order: SVU) preuzeti mjesto showrunnera i da će treća sezona imati deset epizoda. Netflix je imao prava za prikazivanje serije svuda osim u SAD-u i Kanadi, no sad su i to ugrabili tako da ćemo sljedeće godine svi zajedno moći pratiti nove avanture Kiefera Sutherlanda kao predsjednika Amerike.

ABC odustaje od Quantica, Designated Survivor, Inhumansa i još pet novih serija

A nakon dvije sezone Pabla Escobara i treće u koja se bavila krijumčarima droge nakon Pabla Escobara i kartelom Cali koji je vodio biznis na potpuno drugačiji način od najpoznatijeg kralja kokaina, Narcos se vraća na male i malo veće ekrane.

Četvrta sezona dobila je podnaslov “Meksiko” i bavit će se — da, pogađate — dilerima droge iz Meksika. Narcos: Mexico dolazi na Netflix 16. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861