Još uvijek službeno nepotvrđena sezona Veronice Mars počinje sa snimanjem u listopadu – serijala.com
Trenutno čitaš
Još uvijek službeno nepotvrđena sezona Veronice Mars počinje sa snimanjem u listopadu

Još uvijek službeno nepotvrđena sezona Veronice Mars počinje sa snimanjem u listopadu

Iako još nema nikakve službene potvrde da se Veronica Mars vraća na televizore i internet preglednike, izvori za TVLine javljaju kako se nova sezona počinje snimati već sljedećeg mjeseca.

Kristen Bell se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi, a Hulu je navodno naručio “limitiranu seriju” od osam epizoda. Rob Thomas će i dalje biti glavni i odgovorni izvršni producent, a pridružuju mu se Diane Ruggiero-Wright i Dan Etheridge koji su sudjelovali i na originalnoj seriji, ali i na kasnijem filmu. Osim Bell nismo dobili potvrdu tko se još i na koji način vraća, ali to je sve u redu budući da i sama serija još nije potvrđena.

Na temelju svega toga, ali i potrage za afro-amerikankom u pedesetima koja bi trebala utjeloviti novog šerifa u Neptuneu – TVLine predviđa da će Veronica i njezin otac istraživati slučaj serijskog ubojice koji terorizira taj kalifornijski gradić. Što znači da će se vratiti i Enrico Colantoni čini se.

Isti izvori govore kako će se serija snimati od listopada do ožujka u Los Angelesu, a Hulu još ništa nije htio ni potvrditi ni opovrgnuti. Trebali bi znati više u narednim tjednima kad bi se serija navodno trebala snimati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861