Trailer: Vruće ljetne večeri uz nove epizode Veronice Mars – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Vruće ljetne večeri uz nove epizode Veronice Mars

Trailer: Vruće ljetne večeri uz nove epizode Veronice Mars

Prije više od dvanaest godina CW je odlučio otkazati Veronicu Mars nakon treće sezone i tako je jedan od televizijskih bisera dvijetisućitih otišao u neizvjesnu budućnost. Neizvjesnu kažemo danas — jer prije dvanaest godina otkazivanje serije je značilo samo jedno. Veronica Mars efektivno je bila dva metra pod zemljom i nikakvo čudo je nije moglo spasiti. Čak ni onih dvadesetak minuta na DVD-u treće sezone u kojima je Rob Thomas pokušao prodati mladu FBI-jevu agenticu Mars nije bio ništa drugo osim nekanonskog oproštaja.

No, Veronica Mars je ipak uskrsnula putem nevjerojatne internetske kampanje u kojoj je sakupljeno nekoliko milijuna dolara s kojima se financirao ne baš sjajni, ali ne i potpuno bezvezni film iz 2014.

I evo nas ovdje. Samo nešto više od mjesec dana do četvrte sezone. Kristen Bell se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi, a Rob Thomas će i dalje biti glavni i odgovorni izvršni producent. Pridružuju mu se Diane Ruggiero-Wright i Dan Etheridge koji su sudjelovali i na originalnoj seriji, ali i na kasnijem filmu. Osim Bell i njenog TV oca (Enrico Colantoni) vraćaju se manje-više svi koji su preživjeli seriju.

Hulu kaže: “Netko ubija studente na proljetnim praznicima u Neptunu, što zauzvrat ubija turizam u ovom malenom gradu. Nakon što su roditelji jedne od žrtava angažirali Mars Investigations kako bi pronašli ubojicu svog sina, Veronica je opet uvučena u sukob između bogate elite i radničke klase koja se oslanja na turističku sezonu.”

Nova sezona Veronice Mars svoju će premijeru imati 26. srpnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861