Hulu: Handmaid’s Tale se vraća u lipnju, nova Veronica Mars ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Hulu: Handmaid’s Tale se vraća u lipnju, nova Veronica Mars ove godine

Hulu: Handmaid’s Tale se vraća u lipnju, nova Veronica Mars ove godine

Nakon što je Hulu na Super Bowlu predstavio prvi teaser za novu sezonu svoje hvaljene distopijske drame, The Handmaid’s Tale, jučer smo napokon doznali i datum premijere. Kako bi se serija izmakla behemotu zadnje sezone “Igre prijestolja”, Hulu je odlučio emitirati treću sezonu “Sluškinjine priče” od lipnja. The Handmaid’s Tale tako neće biti u konkurenciji za ovogodišnje Emmyje jer će cijelu sezonu emitirati izvan dopuštenog roka.

Elizabeth Moss i društvo se vraćaju s tri nove epizode 5. lipnja, a Hulu će preostale epizode emitirati svake naredne srijede. Baš kao što je to bio slučaj i s prijašnje dvije sezone. Treća sezona Handmaid’s Talea imat će trinaest epizoda.

https://www.youtube.com/watch?v=PuWg6AyzETg

Hulu je tijekom svoje prezentacije na TCA-u kritičarima prikazao i prve materijale iz nove sezone Veronice Mars. Nažalost — isti neće biti dostupni i nama smrtnicima koji nismo bili prisutni, ali konsenzus je da je dobro. Šef programa Craig Erwich nahvalio je Roba Thomasa i ekipu, a najavio je i da se pripremimo na “odraslu Veronicu“. U sklopu dogovora Warner Brosa i Hulua, sve tri sezone Veronice Mars i film iz 2014. bit će dostupni na streaming platformi na ljeto. Hulu nije potvrdio kad će ta četvrta sezona, ili nova limitirana serija, ili kako će je već nazvati biti dostupna, ali vrlo je izgledno da će to biti nakon što stara serija već bude spremna na Huluovim serverima. Osam novih epizoda emitirat će se… ove godine. Nadamo se na ljeto.

Iako Hulu nije htio komentirati popularnost svojih serija — činjenica jest da se o drugoj sezoni Marvel’s Runaways i nije nešto pisalo. No, to ne zabrinjava Hulu koji je sve samo ne i službeno potvrdio kako se serija vraća i u trećoj sezoni. Očekujemo službenu narudžbu uskoro.

I da završimo ovaj izvještaj s Hulua — George Clooney i ekipa predstavili su prvi trailer za Catch-22, miniseriju prema Hellerovom romanu iz 1961. Glumačka postava je impresivna. Premijera je 17. svibnja ove godine.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861