The Handmaid’s Tale pomaknuta na 2021., Y: The Last Man ide s FX-a na Hulu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Handmaid’s Tale pomaknuta na 2021., Y: The Last Man ide s FX-a na Hulu

The Handmaid’s Tale pomaknuta na 2021., Y: The Last Man ide s FX-a na Hulu

Kao što je bilo i za očekivati — četvrta sezona distopijske drame The Handmaid’s Tale je pomaknuta na sljedeću kalendarsku godinu, prenosi The Wrap. Snimanje na novoj sezoni počelo je u ožujku ove godine, ali zbog globalne pandemije koronovirusa ubrzo je i prekinuto. Četvrta sezona serije trebala je svoju premijeru imati na jesen, ali to se sada neće dogoditi.

Radnja serije, ali i knjige na kojoj je bazirana, odvija se u teokraciji koja je zamijenila SAD nakon puča, te životu žena koje su podvrgnute samo na natalitetnu funkciju od strane dominirajućeg muškog totalitarnog društva. Roman Margaret Atwood, osim što nikad nije bio van štampe, stariji je od trideset godina.

Osim četvrte sezone serije Hulu razvija i projekt baziran na književnom nastavku, The Testaments.

S druge strane distopijskih djela — nova događanja u neprekidnom cirkusu poznatijem kao adaptacija stripa Bryana K. Vaughana, Y: The Last Man. THR javlja da se serija, ako ikad bude napravljena, neće emitirati na FX-u već se seli na digitalnu platformu poznatiju kao FX on Hulu. Iako ovo nije loša vijest za projekt smiješno je koliko je nagomilanih problema kroz više od desetak godina zadesilo Yoricka Browna i njegovog majmunčića Ampersanda. FX i Hulu nisu pojasnili kada će Y ugledati svjetlo dana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861