Gangs of London zaradio drugu sezonu, seriju preuzima AMC na američkom tržištu – serijala.com
Trenutno čitaš
Gangs of London zaradio drugu sezonu, seriju preuzima AMC na američkom tržištu

Gangs of London zaradio drugu sezonu, seriju preuzima AMC na američkom tržištu

Nekoliko mjeseci nakon što je Gangs of London imao svoju premijeru za britanski Sky — serija je obnovljena za drugu sezonu, prenosi Deadline. U koprodukciji američkog Cinemaxa i britanskog Skyja serija je zabilježila najbolje rezultate gledanosti unazad pet godina za Sky.

No, Deadline također javlja da Cinemax više neće producirati seriju jer su odustali od svih originalnih produkcija i da će stoga AMC uskočiti kao američki partner.

Ova kriminalistička serija odvija se nakon ubojstva glavešine jedne londonske bande (Colm Meaney) i prati njegovog svojeglavog i eksplozivnog sina Seana Wallacea (Joe Cole) dok pokušava osvetiti očevo ubojstvo. Mir koji je vladao na ulicama Londona polako se pretvara u bure baruta, a samo će iskra biti potrebna da ulicama krenu teći rijeke krvi.

Sky je za prvu sezonu naručio i emitirao deset epizoda koje su svoju premijeru imale u travnju ove godine. Mreža nažalost nije precizirala kada će se serija točno vratiti za drugu sezonu, ali male su šanse da će to biti prije kraja sljedeće kalendarske godine. Autori serije su Gareth Evans i Matt Flannery.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861