Pose, Queer Eye i L.A.’s Finest obnovljeni, Chambers otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Pose, Queer Eye i L.A.’s Finest obnovljeni, Chambers otkazan

Pose, Queer Eye i L.A.’s Finest obnovljeni, Chambers otkazan

Netflixu je trebalo nepuna dva mjeseca od premijere svoje nove nadnaravne drame s Umom Thurman u glavnoj ulozi da ju odluči poslati na televizijsko groblje. Chambers će tako biti sahranjen pored također rano otkazanih The Good Cop i Everything Sucks! što je novitet za streaming servis.

Uma Thurman i Tony Goldwyn (Scandal) predvodili su novu Netflixovu supernatural horor misteriju Chambers kao roditelji preminule djevojke Becky čije je srce transplantirano drugoj djevojci, Sashi. Nakon transplantacije, Sasha počinje viđati čudne stvari i preuzimati Beckyine osobine što ju potakne da otkrije više o iznenadnoj smrti osobe koja joj je spasila život. Naručeno je deset epizoda za prvu sezonu koja je u cijelosti izašla 26. travnja.

No, ono što nas posebno veseli je povratak nekoliko izvrsnih serija koje su tek obnovljene za novu sezonu. Najviše pažnje privlači Pose koji je u drugu sezonu od deset nastavaka ušao prije svega tjedan dana, a već mu je osiguran povratak u trećoj sezoni. Ryan Murphy je još jednom pokazao svoj ogroman talent okupivši nevjerojatno velik broj LGBT glumaca za projekt koji vjerno oslikava probleme njujorške LGBT populacije osamdesetih. Druga sezona odlazi par godina dalje u svijet 1990-tih gdje se House of Evangelista pokušavati održati na zahtjevnoj ballroom sceni.

Još pozitivnija vijest je stigla nekoliko dana prije kad je Netflix proglasio duplu obnovu za svoj reality Queer Eye koji je u samo godinu dana poharao internet. Krenuvši u veljači prošle godine, serija je već emitirala tri sezone od osam nastavaka te jedan ljetni specijal, a nova četvrta sezona bi krenula u petak, 17. srpnja. Za kraj, nešto manje popularni kanal Spectrum je obnovio svoju prvu seriju iz originalne produkcije za drugu sezonu. Policijski procedural L.A.’s Finest je krenuo 13. svibnja te u četiri tjedna emitirao svih trinaest epizoda svoje debitantske sezone, a u glavnim ulogama su Gabrielle Union i Jessica Alba kao policajke/detektivke losanđeleske policije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861