Pose završava s trećom sezonom, premijera u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Pose završava s trećom sezonom, premijera u svibnju

Pose završava s trećom sezonom, premijera u svibnju

Nakon nekoliko mjeseci šutnje oko napretka nadolazećih epizoda svoje hvaljene drame, FX je danas priopćio tužne vijesti. Treća sezona Posea će ujedno biti i zadnja za seriju te će svoju premijeru imati u nedjelju 2. svibnja.

U svoje dvije sezone, Pose se neprestano iskazivao kao jedinstvena drama na današnjem televizijskom krajoliku. Ekranizirajući kulturu njujorških balova tijekom 80-tih i 90-tih godina, ova izrazito emotivna drama iz pera Ryana Murphyja ispričala je priču o prekretnicama i problemima LGBT zajednice toga vremena. Izvrsno balansirajući svoje bolne i smiješne trenutke, Pose je dao glas nevjerojatnom broju LGBT glumaca, kao nijedna druga serija dosad.

Treća sezona je krenula sa snimanjem u ožujku 2020. godine, prije točno godinu dana, da bi tjedan poslije sve bilo stavljeno na čekanje. Krajem godine, Pose se konačno vratio u produkciju, no sa skraćenim brojem epizoda. Naručeno je samo njih sedam, a kako će premijera 2. svibnja biti dvosatna, finale serije je već zakazano za 6. lipnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861