Fox: Najsiromašniji jesenski raspored dosad ispunjen sportom, realityjima i animacijom uz samo dva originala – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox: Najsiromašniji jesenski raspored dosad ispunjen sportom, realityjima i animacijom uz samo dva originala

Fox: Najsiromašniji jesenski raspored dosad ispunjen sportom, realityjima i animacijom uz samo dva originala

Prva mreža koja je objavila svoj jesenski raspored je Fox, dok se ostale očekuju tijekom ovog tjedna. Na prvi pogled, svima je na osnovu ovog tek objavljenog rasporeda jasno da će iduća televizijska sezona biti daleko drugačija od mnogih koje su joj prethodile.

Prvo što upada u oči je nedostatak ikakvog originalnoga sadržaja, bilo to stare ili nove drame i komedije. Jedino što u ovom trenutku možemo klasificirati kao “nove serije” jesu SF-ična drama neXt te sapunica Filthy Rich koje su naručene još prošle godine te prije ravno dvanaest mjeseci zakazane za proljetnu premijeru 2020. godine.

No, kako je mreža već sad svjesna mogućeg nedostatka originalnoga sadržaja, neXt i Filthy Rich su sačuvani za jesen. Budući da se narudžba obje serije sastoji od maksimalno 13 epizoda u prvoj sezoni, očekuje se da će ispuniti raspored ponedjeljkom, odnosno utorkom od listopada do prosinca.

Što se tiče drugog dijela lineupa, tu su L.A.’s Finest, policijski procedural s kanala Spectrum (čiju je prvi i nadolazeću drugu sezonu Fox otkupio), te Cosmos: Possible Worlds s National Geographica. Za oba programa će ovo biti premijerno emitiranje na network televiziji i služit će kao uvertira u dva već spomenuta originala.

Ostatak tjedna čine uobičajeni Foxovi blokovi animacija, realityji i sport. Dok su animirane serije puno lakše za snimiti i producirati od live-action serija, pogotovo u doba pandemije, sport i realityji i dalje uvelike ovise o razvoju situacije u SAD-u ovog ljeta.

A što je s drugim serijama? U najboljem slučaju, možemo ih očekivati na zimu zajedno s već naručenom novom komedijom Call Me Cat, novim animacijama The Great North i Housebroken, te novim sezonama 9-1-1, 9-1-1: Lone Star i Duncanville. Sudbina ostatka Foxovog programa, među kojima su Last Man Standing, The Resident te novaci Outmatched i Prodigal Son, bi trebala biti poznata narednih dana.

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakL.A.’s FinestNEXT
UtorakCosmos: Possible WorldsFILTHY RICH
SrijedaThe Masked SingerMasterChef Junior
ČetvrtakThursday Night Football
PetakWWE’s SmackDown Live
SubotaFox Sports Saturday
NedjeljaThe SimpsonsBless the HeartsBob’s BurgersFamily Guy

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861