FOX naručio šest novih serija za jesensku shemu – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX naručio šest novih serija za jesensku shemu

FOX naručio šest novih serija za jesensku shemu

Nakon NBC-ija, i FOX je započeo s prvom rundom narudžbi novih projekata koje će lansirati ove jeseni ili zime. Otkupljene su četiri nove drame, te dvije komedije i prema izvorima iz Hollywood Reportera, očekuje se otkup još jedne drame i jedne komedije.

Prva drama je ‘Prodigal Son‘ u kojoj Tom Payne (‘The Walking Dead‘) igra kriminalističkog psihologa Malcolma Brighta koji surađuje s newyorškim plavcima u otkrivanju serijskih ubojica u čemu mu pomaže i činjenica da je njegov otac Dr. Martin Whitly (Michael Sheen) upravo jedan od njih, poznat pod nadimkom ‘Kirurg’. U postavi su i Bellamy Young, Lou Diamond Phillips i Halston Sage.

U ‘Deputyju‘ zvijezda treće sezone HBO-ove ‘True DetectiveStephen Dorff igra policajca Billa Hollistera koji postaje šerif okruga u Los Angelesu. Uz Dorffa u seriji glume i Yara Martinez, Brian Van Holt, Siena Goines i Bex Taylor-Klaus. John Slattery (‘Mad Men‘) vraća se na televiziju u novoj drami ‘neXt‘ u kojoj igra znanstvenika koji otkriva da jedan od njegovih robota napredne umjetne inteligencije prijeti opstanku ljudske vrste i vodi svijet prema globalnoj katastrofi. Fernanda Andrade, Michael Mosley i Eve Harlow također su dio postave.

Posljednja drama zasad poznata samo pod radnim nazivom ‘Sisters‘ potječe od kreatora i izvršnih producenata Annie Weisman (‘The Path‘) i Jasona Katimsa (‘Friday Night Lights’, ‘Parenthood‘), a prati tri žene koje otkrivaju da su sestre i da imaju zajedničkog oca, doktora i svjetskog stručnjaka za problem neplodnosti. U glavnim ulogama nastupaju Brittany Snow, Emily Osment i Megalyn Echikunwoke.

Što se tiče komedija, naručene su animirana ‘The Great North‘ u kojoj glasove posuđuju Nick Offerman (‘Parks & Recreation‘), Megan Mullally (‘Will & Grace‘), Jenny Slate (‘Saturday Night Live‘), Will Forte (‘Last Man on Earth‘) i drugi, te obiteljska ‘Outmatched‘ s Jasonom Biggsom (‘Orange is the new black‘) i Maggie Lawson (‘Psych’) u kojoj sretan par otkriva kako su njihova djeca zapravo genijalci.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861