Osam novih epizoda naručeno, Veronica Mars se vraća na ljeto 2019. – serijala.com
Trenutno čitaš
Osam novih epizoda naručeno, Veronica Mars se vraća na ljeto 2019.

Osam novih epizoda naručeno, Veronica Mars se vraća na ljeto 2019.

Evo ga. Nakon manje od mjesec dana špekuliranja — Hulu je službeno potvrdio narudžbu za osam novih epizoda Veronice Mars. U sklopu novog dogovora Warner Brosa i Hulua, sve tri sezone Veronice Mars i film iz 2014. bit će dostupni na streaming platformi u ljeto sljedeće godine. Hulu nije potvrdio kad će četvrta sezona, ili nova limitirana serija, ili kako će je već nazvati biti dostupna, ali vrlo je izgledno da će to biti nakon što stara serija već bude spremna na Huluovim serverima.

Još uvijek službeno nepotvrđena sezona Veronice Mars počinje sa snimanjem u listopadu

Kristen Bell se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi, a Rob Thomas će i dalje biti glavni i odgovorni izvršni producent. Pridružuju mu se Diane Ruggiero-Wright i Dan Etheridge koji su sudjelovali i na originalnoj seriji, ali i na kasnijem filmu. Osim Bell i njenog TV oca (Enrico Colantoni) nismo dobili potvrdu tko se još i na koji način vraća.

Hulu kaže: “Netko ubija studente na proljetnim praznicima u Neptunu, što zauzvrat ubija turizam u ovom malenom gradu. Nakon što su roditelji jedne od žrtava angažirali Mars Investigations kako bi pronašli ubojicu svog sina, Veronica je opet uvučena u sukob između bogate elite i radničke klase koja se oslanja na turističku sezonu.”

Jedva. Čekamo.

https://www.instagram.com/p/Bn8_0ijBesB/

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861