The Art of More — Originalan i napet serijal ulazi u skriven i nemilosrdan rat aukcijskih kuća – serijala.com
Trenutno čitaš
The Art of More — Originalan i napet serijal ulazi u skriven i nemilosrdan rat aukcijskih kuća

The Art of More — Originalan i napet serijal ulazi u skriven i nemilosrdan rat aukcijskih kuća

The Art Of More, uzbudljiva američka krimi serija, donosi skriven i nemilosrdan, a ponekad i smrtno opasan, svijet aukcijskih kuća koje su smještene u najvišim društvenim slojevima Manhattna. Ova originalna serija, koja pomalo evocira duh filmske industrije iz 70-tih, premijerno će se početi prikaziati na AXN Adriji od 20. rujna.

U centru priče je Graham Connor, mladić iz bogate njujorške obitelji čiji život je definiran dvijema potpuno suprotnim strujama. S jedne strane je tu duboka ljubav prema umjetnošću koju mu je usadio njegov otac, a s druge oportunistična i okrutna snalažljivost zahvaljujući kojoj je preživio odrastanje u Brooklynu, nakon očeve smrti. Nakon nekoliko ratnih tura po Iraku Graham se uspjeva zaposliti u uglednoj aukcijskoj kući Parke – Mason, ali krijumčarska, ratna prošlost i dalje je izuzetno prisutna u njegovom životu.

Nasuprot Grahamu stoji mlada Roxanna Whitman, pouzdana, inteligentna i obrazovana kćer glavnog čovjeka aukcijske kuće DeGraaf. Roxanna je kao rođena za ovaj posao i sve se doimalo savršeno posložena da na tronu nasljedi svog oca, ali kad joj Graham Connor preotme Arthura Davenporta, glavnog klijenta, njezina pozicija postaje ugrožena i prisiljena je uzvratiti svakom mjerom. Između dvije vatre nalazi se Sam Brukner, milijarder iz Indiane koji se brzo i agresivno probio u svijet nekretnina. Gdjegode se nalazi Brukner je u centru pažnje, glasan i nametljiv. Interes za umjetnine osigurao mu je ulaz u najviše slojeve društva na Manhattnu, ali to je samo jedan korak u njegovoj strategiji da lansira političku karijeru.

Serijal The Art Of More kreacija je Chucka Rosea, njujorškog studenta s početka 90-tih koji je svoje studentske dane kratio čestim odlascima u slavni Metropolitan. Karijeru u financijama brzo je zamjenio za onu u kazalištu i filmu te je jednom prilikom s prijateljicom počeo razgovor o aukcijama. “Nedavno je dobila posao u aukcijskoj kući i pretpostavio sam da je to baš divno mjesto za rad” – prisjeća se Rose – “ali brzo me ispravila. Ispada da je to posao iz noćne more jer su ti ljudi nemilosrdni”. Tu se rodila ideja koju je Rose razradio u pravi triler, djelom naslonjen i na rat u Iraku čije su posljedice bile i bezbroj opljačkanih umjetnina koje su svoj put pronašle do najekskluzivnijih aukcija. Jedan od veterana TV industrije, Gardner Stern (Hill Street Blues, NYPD Blue) priključio je kreativnom timu Art Of More nakon što su ga oduševili iznenađujući obrati koji voze seriju. “Volim pričati priče koje navlače zastor na svijet kojeg mislimo da poznajemo, a zapravo o njemu ne znamo ništa” – objasnio je Stern razlog svog angažmana u serijalu.

Glavne uloge u Art Of More povjerene su odličnoj glumačkoj postavi. Grahama Connora igra Christian Cooke, jedan od najtalentiranijih mladih hollywoodskih glumaca, Sama Bruknera utjelovio je legendarni Dennis Quaid, a Roxannu Whitman Kate Bosworth.

Prva sezona The Art Of More sadrži 10 epizoda koje će se premijerno moći pogledati od 20. rujna u tjednom terminu, četvrtkom od 21:00 samo na AXN Adriji.

https://www.youtube.com/watch?v=rw2vsbZ1mUo

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861