Teaser: Daredevil se vraća ove godine, možda već sljedećeg mjeseca? – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Daredevil se vraća ove godine, možda već sljedećeg mjeseca?

Teaser: Daredevil se vraća ove godine, možda već sljedećeg mjeseca?

Nakon što istrpite drugu sezonu najlošije Marvelove/Netflixove serije, Iron Fist, mreža će vas počastiti kratkim teaserom za sljedeću sezonu Daredevila. Ili — ne morate uopće pogledati drugu sezonu Iron Fista jer nemate vremena za osrednje gluposti i možete već sada pogledati trideset sekundi nabrijavanja za treću sezonu Daredevila.

Nakon događaja iz prošlogodišnjih Defendersa nismo dobili mnogo informacija o Mattu Murdocku, ali i to će se uskoro promijeniti. Snimanje treće sezone kompletirano je još sredinom lipnja, otprilike negdje kad i ova sezona Iron Fista, ali osim “emitirat će se do kraja godine” i dalje nemamo točno određen datum kad će se epizode iskrcati na Netflixove servere. Marvel i Netflix vole svoje serije rasporediti relativno pravilno svaka tri-četiri mjeseca, ali čini se da bi novog Daredevila mogli gledati možda već sljedećeg mjeseca.

Kritičari su već dobili šest prvih epizoda i zamoljeni su od Netflixa da ne pišu svoje recenzije do 12. listopada. Netflix uglavnom ostavlja tjedan dana od recenzija do premijera, a kako trenutno ništa nema zacrtano za 19. listopad… sve upućuje na to da Daredevila nećemo dugo čekati.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861