Povratak Daredevila? David Hayter slučajno izlanuo Disneyjeve planove – serijala.com
Trenutno čitaš
Povratak Daredevila? David Hayter slučajno izlanuo Disneyjeve planove

Povratak Daredevila? David Hayter slučajno izlanuo Disneyjeve planove

Prošlo je skoro tri godine od kad je Netflix neceremonijalno odlučio otkazati Daredevila nakon tri sezone. Netflix je u ranijem dogovoru s Marvelom dobio prava za nekoliko zanimljivih projekata koji su godinama krasili Netflixove servere. No, Disney je u nekom trenutku shvatio da bi bilo dobro pokrenuti vlastiti streaming servis i da nije baš fora da Daredevil, Luke Cage, Iron Fist i Jessica Jones šutaju dupeta na konkurentskom servisu.

Iron Fist i Luke Cage su dobili pedale nakon dvije sezone, a u studenom 2018. i Daredevilu je priopćeno da se ne mora vraćati na posao. Nakon vrlo dobro prihvaćene treće sezone, i od kritike i od publike, Marvel i Netflix odlučili su poslati slijepog superjunaka u povijest. Barem na Netflixu. Kasnije se saznalo da postoje nekakve ugovorne klauzule koje su priječile Disneyju da koristi Daredevila i društvo u određenom vremenskom periodu. Čini se da je taj period napokon i završio.

Na MCM London Comic Conu David Hayter se izlanuo kako je u pripremi reboot Daredevila. “Znate, rade reboot Daredevila i Daredevil mi je uvijek bio vrlo važan lik, a ja sam volio kako su ga uspjeli napraviti prvi put. Jako bih volio kad bi uspjeli adaptirati određene stvari iz priča Franka Millera. Ta verzija mi jako puno znači”, rekao je Hayter.

To što Disney možda razmišlja o Daredevilu i nije jako iznenađujuće, ali zanimljivo je kako se razmišlja o soft rebootu koji bi vratio glumačku postavu i možda zanemario određene stvari iz prve tri sezone na Netflixu. Ništa se još službeno ne zna, ali gdje ima dima…

https://twitter.com/driiftyfilm/status/1458872252498427910?s=20
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861