Trailer: A Discovery of Witches od petka na Sky One – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: A Discovery of Witches od petka na Sky One

Trailer: A Discovery of Witches od petka na Sky One

Televizijska adaptacija prvog romana iz trilogije “All Souls” autorice Debore Harkness vrlo je očekivana serija koja će svoju premijeru imati ovoga petka na britanskom kanalu Sky One. Knjige su dostupne i na hrvatskom jeziku u prijevodu Dražena Čulića u Frakturinom izdanju.

Prva sezona serije pratit će događaje iz prve knjige, po kojoj je i sama serija dobila ime — A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”).

Fraktura kaže: “Otkriće tajanstvenoga alkemičarskog rukopisa u oxfordskoj knjižnici Bodleiani povjesničarku Dianu Bishop (Teresa Palmer), jedinu osobu na svijetu koja ga može otvoriti, odvest će u neslućenu potragu za porijeklom. Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati ni razvijati svoje moći. Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige u Oxford privlači stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta. Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont (Matthew Goode), vampir star više od 1500 godina. No ljubav vještice i vampira zabranjena je od davnina…”

Prva sezona serije imat će osam epizoda. Emitiranje počinje u petak, 14. rujna.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861