A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”) se vraća u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”) se vraća u siječnju

A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”) se vraća u siječnju

Prošlo je skoro pune dvije godine otkad je Sky najavio da je obnovio svoju nadnaravnu dramu A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”) za drugu i treću sezonu. Sada napokon znamo i kad se očekuje ta druga sezona.

Sky je na svom Twitter računu najavio da će druga sezona serije svoju premijeru imati u siječnju sljedeće godine. Dakle, strpit ćete se još malo. Prva sezona kod nas je dostupna na HBO GO-u, a oni kažu ovako:

“Na temelju najprodavanije serije knjiga Debore Harkness, “Otkrivanje vještica” suvremena je ljubavna priča smještena u okruženje akademskog života Oxforda, ali u svijetu gdje šačica vještica, vampira i demona živi i djeluje nevidljiva među ljudima, skrivajući se naočigled svih. Teresa Palmer glumi briljantnu akademičarku i povjesničarku Dianu Bishop, nevoljku vješticu koja niječe svoje nasljeđe. Otkriće rukopisa u oksfordskoj knjižnici Bodleian dovodi je u srce opasnog misterija — i na put zagonetnog genetičara Matthewa Clairmonta (Matthew Goode), koji također ima mračnu obiteljsku tajnu: on je vampir. Dok Diana i Matthew kreću na putovanje da shvate tajne drevnog rukopisa i kako se njihova veza razvija, događaji prijete razbiti krhki mir koji je dugo postojao između vještica, vampira, demona i ljudi.”

HBO još nije potvrdio kada će druga sezona stići na GO, ali očekujemo je otprilike paralelno s emitiranjem na Skyju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861