Dvosezonska obnova za A Discovery of Witches – serijala.com
Trenutno čitaš
Dvosezonska obnova za A Discovery of Witches

Dvosezonska obnova za A Discovery of Witches

Netom nakon završetka osmodijelne prve sezone Sky One je poručio da će se A Discovery of Witches vratiti u drugoj i trećoj sezoni. Prošlog petka mreža je odlučila naručiti nove sezone svoje najpopularnije ovogodišnje serije. Dva milijuna Britanaca je u prosjeku gledalo znanstveno-fantastičnu seriju.

A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”) je suvremena je ljubavna priča smještena u okruženje akademskog života Oxforda, ali u svijetu gdje šačica vještica, vampira i demona živi i djeluje nevidljiva među ljudima, skrivajući se naočigled svih. Teresa Palmer glumi briljantnu akademičarku i povjesničarku Dianu Bishop, nevoljku vješticu koja niječe svoje nasljeđe. Otkriće rukopisa u oksfordskoj knjižnici Bodleian dovodi je u srce opasnog misterija – i na put zagonetnog genetičara Matthewa Clairmonta (Matthew Goode), koji također ima mračnu obiteljsku tajnu: on je vampir.

Dok Diana i Matthew kreću na putovanje da shvate tajne drevnog rukopisa i kako se njihova veza razvija, događaji prijete razbiti krhki mir koji je dugo postojao između vještica, vampira, demona i ljudi.

Televizijsku adaptaciju prvog romana iz trilogije “All Souls” autorice Debore Harkness, čije su knjige dostupne i na hrvatskom jeziku u prijevodu Dražena Čulića u Frakturinom izdanju, možete gledati na HBO GO-u. Druga sezona serije počet će se snimati sljedeće godine, a premijera se očekuje krajem 2019.

https://www.instagram.com/p/BprxVrcA-gw/

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861