Premijera treće sezone serije “Otkrivanje vještica” 7. siječnja na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera treće sezone serije “Otkrivanje vještica” 7. siječnja na HBO GO-u

Premijera treće sezone serije “Otkrivanje vještica” 7. siječnja na HBO GO-u

Treća sezona serije “Otkrivanje vještica” (A Discovery Of Witches) imat će premijeru 7. siječnja na HBO GO-u, kada u ponudu stiže svih sedam epizoda. Nova sezona temelji se na romanu “Knjiga života”, trećem i posljednjem dijelu iz bestseler trilogije Deborah Harkness.

Briljantna povjesničarka Diana Bishop (Teresa Palmer) vještica je koja niječe vlastito nasljeđe. Ali kada neočekivano prizove drevni, začarani rukopis iz oksfordske knjižnice Bodleiana, za koji su stvorenja mislila da je izgubljen i da bi mogao odgovoriti na misterije njihova postojanja, nađe se ubačena u srce opasnog misterija — i na put zagonetnog genetičara i vampira Matthewa Clairmonta (Matthew Goode). U posljednjoj sezoni “Otkrivanja vještica”, Matthew i Diana vraćaju se iz 1590. i zatječu tragediju u Sept-Toursu. Moraju pronaći stranice koje nedostaju iz Knjige života i samu Knjigu prije nego što bude prekasno. Njihovi neprijatelji spremaju se krenuti na njih, a čudovište iz Matthewove prošlosti koje je čekalo u zasjedi vratit će se radi osvete.

U glumačkoj postavi su Matthew Goode, Teresa Palmer, Owen Teale, Malin Buska, Alex Kingston, Aiysha Hart, Edward Bluemel, Lindsay Duncan, Peter McDonald, Trevor Eve, Gregg Chillin, Adelle Leonce, Tanya Moodie, Daniel Ezra, Toby Regbo, Steven Cree, Jacob Ifan, Ivanno Jeremiah, Greg McHugh, Olivier Huband, Paul Rhys i Parker Sawyers.

Producent serije je Edoardo Ferretti, redatelji su Jamie Donoughue i Debs Paterson, a scenarij potpisuju Lisa Holdsworth, Helen Raynor, Michelle Gayle, Christopher Cornwell i Matt Evans. Kara Manley je izvršna producentica za Sky Studios, a seriju potpisuje Bad Wolf. Izvršni producenti za Bad Wolf su Lachlan MacKinnon, Jane Tranter, Deborah Harkness, Lisa Holdsworth, Helen Raynor.

https://twitter.com/ADiscoveryOfWTV/status/1477323735610843143?s=20
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861