Trailer: Druga sezona A Discovery of Witches stiže sljedećeg mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Druga sezona A Discovery of Witches stiže sljedećeg mjeseca

Trailer: Druga sezona A Discovery of Witches stiže sljedećeg mjeseca

Sky je danas objavio novi trailer za drugu sezonu svoje fantasy serije, A Discovery of Witches (“Otkrivanje vještica”). Prva sezona serije emitirala se na Skyju još u jesen 2018. i pauza je zaista bila dugačka. No, mreža je prije nešto više od dva mjeseca predstavila prvi pogled na novu sezonu i objavila da ćemo novo poglavlje serije gledati u siječnju 2021. Sky još uvijek nije definirao kojeg datuma u siječnju će nova sezona imati premijeru, ali to je sad manje važno.

Temeljena na serijalu romana Debore Harkness, “Otkrivanje vještica” suvremena je ljubavna priča smještena u okruženje akademskog života Oxforda, ali u svijetu gdje šačica vještica, vampira i demona živi i djeluje nevidljiva među ljudima, skrivajući se naočigled svih. Teresa Palmer glumi briljantnu akademičarku i povjesničarku Dianu Bishop, nevoljku vješticu koja niječe svoje nasljeđe. Otkriće rukopisa u oksfordskoj knjižnici Bodleian dovodi je u srce opasnog misterija — i na put zagonetnog genetičara Matthewa Clairmonta (Matthew Goode), koji također ima mračnu obiteljsku tajnu: on je vampir. Dok Diana i Matthew kreću na putovanje da shvate tajne drevnog rukopisa i kako se njihova veza razvija, događaji prijete razbiti krhki mir koji je dugo postojao između vještica, vampira, demona i ljudi.

Druga sezona započinje s Matthewom i Dianom na ulicama Londona iz doba kraljice Elizabete I. gdje se kriju od Kongregacije. Ovdje moraju pronaći učitelja vještica koji će naučiti Dianu kontrolirati svoju magiju, ali i pomoći u potrazi za Knjigom života.

Prva sezona serije dostupna je na HBO GO-u, a imamo osjećaj i da će i druga biti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861