Star Trek: Discovery se vraća sljedećeg mjeseca i predstavit će prve transrodne i nebinarne likove u glavnim ulogama – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery se vraća sljedećeg mjeseca i predstavit će prve transrodne i nebinarne likove u glavnim ulogama

Star Trek: Discovery se vraća sljedećeg mjeseca i predstavit će prve transrodne i nebinarne likove u glavnim ulogama

Nakon nešto duže pauze između sezona uzrokovane pandemijom koronavirusa, CBS je napokon najavio datum povratka svoje znanstveno-fantastične serije Star Trek: Discovery. Šesta po redu igrana serija u svemiru “Zvjezdanih staza” svoju će treću sezonu započeti 15. listopada. CBS još uvijek nije predstavio prvi, pravi najavni trailer za novu sezonu, ali i njega očekujemo u sljedećih nekoliko dana.

Osim datuma povratka CBS je najavio i kako će treća sezona serije predstaviti prvu transrodnu i prvu nebinarnu osobu u glavnim ulogama, prenosi BBC. Trans lika, Trilla pod imenom Gray, utjelovit će trans glumac Ian Alexander (The OA, The Last of Us Part II) dok će Blu Del Barrio debitirati u ulozi nebinarnog lika Adire.

Adira je čudesno složen lik. Uglavnom zbog ove podvojenosti koju imaju u sebi: zapanjujuće su inteligentni, a opet su dijete. Svoje emocije doživljavaju na povišenoj razini, poput većine tinejdžera. To je ono što ih čini tako zabavnima za igrati u seriji.

Pročitaj još

Blu Del Barrio u intervjuu za GLAAD.

Većina glumačke postave iz prve i druge sezone Discoveryja vratit će se i u trećoj. Premijera treće sezone Star Trek: Discovery bit će na CBS All Accessu 15. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861