Star Trek: Discovery će završiti s petom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery će završiti s petom sezonom

Star Trek: Discovery će završiti s petom sezonom

Variety javlja da je Paramount odlučio završiti Star Trek: Discovery s nadolazećom, petom sezonom. Snimanje na novim epizodama je završeno, ali glumačka postava će se kasnije ove godine ponovno okupiti kako bi snimili dodatni materijal koji bi zaokružio priču serije. Peta sezona se trebala emitirati ove godine, ali mreža javlja da će svoju premijeru ipak imati u ranim danima sljedeće godine.

Činjenica da će se snimanje nastaviti ove godine kako bi se završila priča jasno daje do znanja da peta sezona nije planirana da bude i posljednja, ali kako streaming servisi polako shvaćaju financijsku situaciju u kojoj se nalaze ovakve stvari bit će sve učestalije. Ako ništa drugo barem ćemo dobiti koliko-toliko planirani kraj.

Paramount+ trenutno emitira treću sezonu Picarda; Lower Decks i Prodigy se vraćaju kasnije ove godine, baš kao i Strange New Worlds. U pripremi su (još uvijek) i serija o Section 31 s Michelle Yeoh u glavnoj ulozi, a čini se da je u planu i serija o Akademiji Zvjezdane flote. Medijska nagađanja proteklih dana mišljenja su da će Paramount+ zaustaviti rad na ta dva projekta, ali zasad ništa još službeno nije potvrđeno.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861