Nakon više od godinu dana CBS je predstavio novi trailer za Star Trek: Discovery – serijala.com
Trenutno čitaš
Nakon više od godinu dana CBS je predstavio novi trailer za Star Trek: Discovery

Nakon više od godinu dana CBS je predstavio novi trailer za Star Trek: Discovery

Na današnjoj Star Trek proslavi u čast rođendana prve epizode serije (“The Man Trap”, 8. rujan 1966.) CBS je napokon predstavio novi video materijal iz treće sezone Star Trek: Discovery. Nakon kratkog uvoda i prije panela s izvršnim producentima dobili smo trailer za nadolazeću sezonu. Šesta po redu igrana serija u svemiru “Zvjezdanih staza” svoju će treću sezonu započeti 15. listopada.

Prošle godine potvrđeno je da Alex Kurtzman ostaje na čelu serije i manje-više svega vezanog uz “Zvjezdane staze”, ali i da je scenaristica Michelle Paradise zaradila promaknuće. Zajedno je s Kurtzmanom vodila seriju kroz treću sezonu na mjestu showrunnerice i izvršne producentice. Star Trek: Discovery jedna je od perjanica CBS All Accessa i jedna od najgledanijih serija na samom servisu. Discovery se na našim prostorima može pratiti na Netflixu.

Osim treće sezone Discoveryja i animiranog spinoffa Lower Decks koji se upravo emitira — CBS je naručio i Star Trek: Strange New Worlds koji će se događati desetak godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo Enterprise i koji će pratiti avanture kapetana Christophera Pikea (Anson Mount), Spocka (Ethan Peck) i broja Jedan (Rebecca Romijn).

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861