The Walking Dead: AMC je odredio kraj serije, ali i naručio još hrpu Walking Dead serija – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: AMC je odredio kraj serije, ali i naručio još hrpu Walking Dead serija

The Walking Dead: AMC je odredio kraj serije, ali i naručio još hrpu Walking Dead serija

Deseta godišnjica najpopularnije AMC-jeve serije u povijesti bit će za nešto više od mjesec dana. Neće biti velikog slavlja, a rijetko tko još može reći da zna što se točno događa u svemiru “Živih mrtvaca”. Jučer je AMC napokon kapitulirao i odredio kada konačno možemo očekivati kraj ove sage.

Deseta sezona završit će ove jeseni kada će mreža emitirati zadnju epizodu iz ovog ciklusa, a šest dodatnih epizoda AMC će emitirati sljedeće godine. Jedanaesta sezona bit će posljednja, a za nju je naručeno još 24 epizode koje će se početi emitirati krajem sljedeće godine, a sve bi moglo završiti negdje pred kraj 2022., dakle za više od dvije godine. Za 2023. godinu AMC je naručio spinoff u kojem ćemo gledati avanture Daryla Dixona (Norman Reedus) i Carol Peletier (Mellisa McBride). Prilično je izvjesno da će ovaj dvojac glumaca umrijeti od starosti radeći na jednoj od serije u univerzumu “Živih mrtvaca”. Osim tog spinoffa i Rick Grimes (Andrew Lincoln) će se još jednom vratiti kako bi stavio točku na i svoje priče. Taj projekt bi trebao završiti u kino dvoranama jednog dana.

Scott Gimple, arhitekt franšize, najavio je i još jedan spinoff imena Tales of The Walking Dead koji bi trebao biti nekakva vrsta antologijske serije u kojoj bi mogli vidjeti i stare, već dugo vremena mrtve likove.

Ako vam sve to nije dovoljno AMC će od 4. listopada emitirati još jedan spinoff imena The Walking Dead: Worlds Beyond koji će pratiti dvije mlađe protagonostice u Nebrasci. Strani mediji opisuju projekt kao “YA Walking Dead”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861