Discovery se vraća uskoro, Prodigy dolazi sljedeći mjesec, prvi pogled na Strange New Worlds – serijala.com
Trenutno čitaš
Discovery se vraća uskoro, Prodigy dolazi sljedeći mjesec, prvi pogled na Strange New Worlds

Discovery se vraća uskoro, Prodigy dolazi sljedeći mjesec, prvi pogled na Strange New Worlds

Proslava 55. rođendana Star Treka donijela je još nekoliko vijesti vezanih uz nadolazeće projekte. Osim već navadene obnove Picarda za treću sezonu, Paramount je potvrdio da se Discovery vraća u četvrtak, 18. studenog, dakle za nešto više od dva mjeseca. Četvrta sezona Discoveryja snimala se pred novim “Volumeom”, tehnikom koju je prvi počeo koristiti The Mandalorian i koja je poprilično skratila vrijeme produkcije nove sezone.

Mreža je prikazala i teaser za novu sezonu koji nažalost još nije postavljen na Youtube i kojeg su zasad mogli vidjeti samo posjetitelji događaja uživo prije par dana. U novoj sezoni Michael Burnham će zapovjedati brodom, a nove nevolje posadi i galaksiji predstavljat će 5 svjetlosnih godina velika gravitacijska anomalija. Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) i Ian Alexander (Gray) pridružit će se Sonequi Martin-Green u četvrtoj sezoni.

Mreža je predstavila i prvi pogled na posadu Enterprisea u Strange New Worlds. Ansonu Mountu (Pike), Ethanu Pecku (Spock) i Rebecci Romijn (Number One) pridružit će se Celia Rose Gooding (kadetkinja Nyota Uhura), Jess Bush (medicinska sestra Christine Chapel) i Babs Olusanmokun (Dr. M’Benga). U kratkom videu predsatvljeni su i novaci Melissa Navia, Bruce Horak i Christina Chong. Star Trek: Strange New Worlds nema određen datum premijere, ali izvršni producenti potvrdili su da će serija pratiti onaj klasični “planet of the week” format epizoda.

Star Trek: Prodigy će pak ciljati na onu najmlađu publiku, ali serija će označiti i povratak Kate Mulgrew kao kapetanice Kathryn Janeway. Prodigy će pratiti pustolovine skupine tinejdžera koji otkrivaju zapušteni brod Zvjezdane flote i koriste ga u potrazi za avanturom. Mulgrew će odigrati glavnu ulogu u seriji, a hologram Janeway će biti ta koja će voditi grupu tinejdžera na njihovom putovanju zvjezdanim brodom koji su pronašli. Mulgrew je priliku za ponovno uskakanje u Janeweyjin triko nazvala “uzbudljivom”, dok izvršni producent Alex Kurtzman kaže da “ne može zamisliti boljeg kapetana koji bi nadahnuo novu generaciju gledatelja”. Prodigy stiže 28. listopada.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861