Jean-Luc Picard će biti devedesetineštogodišnjak u novim Zvjezdanim stazama – serijala.com
Trenutno čitaš
Jean-Luc Picard će biti devedesetineštogodišnjak u novim Zvjezdanim stazama

Jean-Luc Picard će biti devedesetineštogodišnjak u novim Zvjezdanim stazama

Nakon što je prošlog mjeseca spektakularno najavljena nova Star Trek serija u kojoj se vraća Jean-Luc Picard (Patrick Stewart), jučer je jedan od izvršnih producenata serije, Michael Chabon, najavio i kad će se planirana serija odvijati.

TrekMovie javlja da je dobitnik Pulitzerove nagrade, Chabon, najavio kako će se Picard vratiti na sam kraj 24. stoljeća — najvjerojatnije 2399. The Next Generation, Deep Space Nine i Voyager odvijali su se u periodu između 2364. i 2378. dok je posljednji film s Picardom na čelu Enterprisea, “Nemesis”, bio smješten točno godinu dana nakon zadnje serije — 2379.

Patrick Stewart ponovit će ulogu Jean-Luca Picarda u novoj Star Trek seriji

Iako ne možemo biti 100% sigurni što Chabon planira, sasvim je opravdano vjerovati da je kasno 24. stoljeće dobra oklada za vrijeme radnje nove serije.

Što se tiče Discoveryja i ostalog Treka — kontrolu televizijskog dijela franšize preuzeo je Alex Kurtzman, jedan od odanih pobočnika J.J.-a Abramsa kao scenarist prva dva filma iz alternativnog svemira koji su autori stvorili. Nakon odlaska Bryana Fullera, Kurtzman je preuzeo uzde druge sezone kao showrunner, a nadzire i razvoj novih serija. Druga sezona najavljena je za siječanj iduće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861