Patrick Stewart ponovit će ulogu Jean-Luca Picarda u novoj Star Trek seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Patrick Stewart ponovit će ulogu Jean-Luca Picarda u novoj Star Trek seriji

Patrick Stewart ponovit će ulogu Jean-Luca Picarda u novoj Star Trek seriji

Na tradicionalnoj godišnjoj Star Trek konvenciji u Las Vegasu, najavljeno je da će se nova Star Trek serija pridružiti franšizi televizijski oživljenoj lani šestom iteracijom, Discovery. I to kakvom najavom — Patrick Stewart vraća se kao Jean-Luc Picard, jedan od najomiljenijih likova franšize.

Još je uvijek malo detalja poznato o seriji, zasad samo činjenica da će se “emitirati” uz bok Discoveryju na CBS-ovom streaming servisu All Access. Vrijeme radnje, tema, naziv, premijera — i dalje su nepoznati. Samo da se jedan od najpopularnijih kapetana vraća nakon 178 epizoda i četiri filma. The Next Next Generation.

No, Picardova serija bit će potpuno nova i odvojena od Discoveryja, a sam Stewart kaže da je uzbuđen okrenuti se novom poglavlju svog lika nakon svih ovih godina. “Picard kojeg ćete sresti bit će različit od onog kojeg ste poznavali. Dvadeset je godina prošlo, a on je vidio mnogo toga” – misli li Stewart na vrijeme proteklo od posljednjeg filma Nemesisa ili samo vrijeme radnje serije, vidjet ćemo.

Kontrolu televizijskog dijela Star Trek franšize preuzeo je Alex Kurtzman, jedan od odanih pobočnika J.J.-a Abramsa kao scenarist prva dva filma iz alternativnog svemira koji su autori stvorili. Nakon odlaska Bryana Fullera, Kurtzman je preuzeo uzde druge sezone kao showrunner, a nadzire i razvoj novih serija. Druga sezona najavljena je za siječanj iduće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861