The End of The Fucking World zaradio obnovu za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The End of The Fucking World zaradio obnovu za drugu sezonu

The End of The Fucking World zaradio obnovu za drugu sezonu

Skoro godinu dana bilo je potrebno da se Channel 4 i Netflix dogovore i naruče novu sezonu svoje uspješne adaptacije istoimenog stripa Charlesa Forsmana, The End of the Fucking World. Iako je većina ljudi seriju pogledala početkom godine kada je postala dostupna na Netflixu — TEOTFW je svoju premijeru imala prošle jeseni na britanskom Channel 4.

Serija prati dvoje tinejdžera, Jamesa (Alex Lawther) koji vjeruje da je psihopat i Alyssu (Jessica Barden), buntovnu kolegicu iz razreda koja pošto-poto želi pobjeći od kuće uz pomoć Jamesa.

Osmodijelna serija se temelji na Forsmanovom stripu “The End of the Fucking World”, koji je izdan 2013. godine. Jonathan Entwistle, autor serije, kontaktirao je Forsmana oko moguće adaptacije stripa u film, ali umjesto toga dogovor je pao na seriju koja se počela snimati u travnju 2017. Zlobnici će reći da je ovih osam epizoda, pogledanih bez pauze u Netflixovom stilu, praktički ista stvar kao da smo dobili i film. Prva sezona serije završila je… pa prilično konačno, pa se stoga i mislili da druge neće ni biti.

Očito su Forsman, Entwistle i scenarist serije, Charlie Covell, imali neke ideje kako bi druga sezona trebala izgledati, a toplo se nadamo da su te ideje bile i dobre. Druga sezona nema datum početka snimanja, a još manje datum početka emitiranja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861