The End of the Fucking World se vraća 5. studenog na Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
The End of the Fucking World se vraća 5. studenog na Netflix

The End of the Fucking World se vraća 5. studenog na Netflix

Evo ga, napokon i to znamo. The End of the Fucking World se vraća sljedećeg mjeseca — točnije, 5. studenog. Iako je Channel 4 prije dva mjeseca poručio da želi zadržati svoju ekskluzivnost prilikom emitiranja epizoda to se baš i nije dogodilo. Channel 4 će drugu sezonu početi emitirati samo dan ranije, a prikazivat će po dvije epizode dnevno kroz četiri dana.

Serija prati dvoje tinejdžera, Jamesa (Alex Lawther) koji vjeruje da je psihopat i Alyssu (Jessica Barden), buntovnu kolegicu iz razreda koja pošto-poto želi pobjeći od kuće uz Jamesovu pomoć, iako ju on samo želi ubiti. Osmodijelna serija temelji se na Forsmanovom stripu The End of the Fucking World objavljenom 2013. godine. Jonathan Entwistle, autor serije, kontaktirao je Forsmana oko moguće adaptacije stripa u film, ali umjesto toga dogovor je pao na seriju koja se počela snimati u travnju 2017.

Iako je prva sezona završila poprilično konačno, neki bi rekli da nam je ostavila ogroman cliffhanger koji su autori serije uspješno izmanipulirali u obnovu za drugu sezonu. Iako službenog trailera još nema, Channel 4 je potvrdio da će novi nastavci skočiti dvije godine nakon one finalne scene te većinom pratiti Alyssu te jednako izgubljenu Bonnie (Naomi Ackie, Star Wars IX, Lady Macbeth), novi dodatak glumačkoj postavi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861