Channel 4: The End of the Fucking World se vraća u studenom – serijala.com
Trenutno čitaš
Channel 4: The End of the Fucking World se vraća u studenom

Channel 4: The End of the Fucking World se vraća u studenom

Britanska serija eksplicitnog naziva, koji se pri svakoj promociji vješto redigira, će se vratiti na svoj rodni Channel 4 za nešto više od dva mjeseca, a nedugo nakon toga i na Netflix za međunarodnu distribuciju.

Serija prati dvoje tinejdžera, Jamesa (Alex Lawther) koji vjeruje da je psihopat i Alyssu (Jessica Barden), buntovnu kolegicu iz razreda koja pošto-poto želi pobjeći od kuće uz pomoć Jamesa, iako ju on samo želi ubiti. Osmodijelna serija se temelji na Forsmanovom stripu The End of the Fucking World, koji je izdan 2013. godine. Jonathan Entwistle, autor serije, kontaktirao je Forsmana oko moguće adaptacije stripa u film, ali umjesto toga dogovor je pao na seriju koja se počela snimati u travnju 2017.

Iako je prva sezona završila poprilično konačno, neki bi rekli da nam je ostavila ogroman cliffhanger koji su autori serije uspješno izmanipulirali u obnovu za drugu sezonu. Iako službenog trailera još nema, Channel 4 je potvrdio da će novi nastavci skočiti dvije godine nakon one finalne scene te većinom pratiti Alyssu te jednako izgubljenu Bonnie (Naomi Ackie, Star Wars IX, Lady Macbeth), novi dodatak glumačkoj postavi.

Druga sezona stiže u studenom u Ujedinjeno Kraljevstvo, a ako već niste isprobali ovu vrlo kratku, ali istovremeno dragu i ekscentričnu coming-of-age dramicu, bacite pogled na trailer.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861