Designated Survivor (“Vršitelj dužnosti”) na AXN Adriji od 14. veljače – serijala.com
Trenutno čitaš
Designated Survivor (“Vršitelj dužnosti”) na AXN Adriji od 14. veljače

Designated Survivor (“Vršitelj dužnosti”) na AXN Adriji od 14. veljače

Izvrstan američki politički serijal “Vršitelj dužnosti” (Designated Survivor) s Kieferom Sutherlandom u glavnoj ulozi (24) premijerno će se početi emitirati na AXN Adriji od četvrtka, 14. veljače.

U večeri tradicionalnog obraćanja naciji velika eksplozija sravni sa zemljom Dom američkog kongresa ubivši pritom Predsjednika i cijelu liniju nasljednika, sve do 13. po redu, Tajnika stambenog i urbanog razvoja Thomasa Kirkmana. Po slovu zakona on je odmah proglašen novi Predsjednikom SAD-a nesvjestan da je napad tek najava nevolja koje dolaze.

Vršitelj dužnosti, AXN Adria

Uzbudljiva i napeta serija autora Davida Guggenheima (“Safe House”, “Bad Boys II”) u glavnim rolama predstavlja hollywoodskog veterana Kiefera Sutherlanda i sjajnu britansku glumicu Natashu McElhone (Californication) u ulogama iznenadnog Predsjednika i prve dame Alexandre Kirkman. U ostalim ulogama se pojavljuju Adan Canto kao Kirkmanov “chief of staff” Aaron Shore, Italia Ricci kao Emily Rhodes, posebna savjetnica te LaMonica Garret kao Mike Ritter, agent Tajne službe koji je zadužen za sigurnosti Kirkmanove obitelji koja se našla u potpuno novim okolnostima.

Prva sezona “Vršitelja dužnosti” sadrži 21 epizodu i u SAD-u je zabilježila gledanost čak do 10 milijuna po epizodi. Na AXN Adriji će moći pogledati po dvije epizode u tjednom terminu četvrtkom od 21 sat, počevši od 14. veljače.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861